İmam Nikahıyla Yaşadığı Kadınla Dans Eden Kuzenini Vahşice Öldürdü - Son Dakika
Güncel

İmam Nikahıyla Yaşadığı Kadınla Dans Eden Kuzenini Vahşice Öldürdü

İmam Nikahıyla Yaşadığı Kadınla Dans Eden Kuzenini Vahşice Öldürdü

Aydın'da sepetçilik ve çiçekçilik yapan 46 yaşındaki N.Y. (Niyazi Yanar), bir arkadaşının kızının doğum günü partisinde, imam nikahıyla yaşadığı kadınla dans eden kuzeni 42 yaşındaki Ali İhsan Yanar'ı boğazını keserek öldürdü.

22.12.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da sepetçilik ve çiçekçilik yapan 46 yaşındaki N.Y. (Niyazi Yanar), bir arkadaşının kızının doğum günü partisinde, imam nikahıyla yaşadığı kadınla dans eden kuzeni 42 yaşındaki Ali İhsan Yanar'ı boğazını keserek öldürdü. Olaydan sonra polis tarafından yakalanıp gözaltına alıan N.Y., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan N.Y., geçen 20 Aralık gecesi, 5 yıldır imam nikahıyla yaşadığı 46 yaşındaki Ş.Ç. ile mahalleden arkadaşları olan Ahmet Bay'ın kızının doğum günü partisine gitti. Partiye, N.Y.'nin kendisi gibi çiçekçilik ve sepetçilik yapan evli, üç çocuk babası kuzeni Ali İhsan Yanar da katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren, içkilerin su gibi tüketildiği eğlencede, N.Y. bir ara dışarıya çıktı. Geri döndüğünde kuzeni ile S.Ç.'yi dans ederken buldu. Kıskançlık krizine giren N.Y. kuzeni ile tartışmaya başladı. Komşular araya girerek ortamı sakinleştirdi.

Parti bittikten sonra N.Y. kuzenini konuşmak için Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki boş araziye çağırdı. İkisi arasında burada da tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. N.Y., kavgada üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp, kuzeninin boğazını kesti. Çevredekiler, ambulans çağırıp, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi'rne kaldırılan Ali İhsan Yanar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

"DAHA ÖNCE SARKINTILIK ETMİŞTİ" İDDİASI

Olaydan sonra kaçan N.Y., polis tarafından kısa sürede yakalandı. N.Y., polisteki ifadesinde, "Kuzenim, daha önce bir düğünde eşime sarkıntılık etmişti. Bu nedenle aramızda husumet vardı. Kendisiyle konuşmuyorduk. Doğum günü eğlencesinde de dans etme bahanesiyle kaldırdığı eşime sarkıntılık ettiğini görünce sinirlendim. Kendisini uyardım. Bağırıp, hakaret etti. Alkolün de etkisiyle sinirlerime hakim olamadım. Pişmanım" dediği öğrenildi. Polisteki, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Y., tutuklandı.

N.Y., 11 Ekim 2015 tarihinde de alkolü olarak geldiği için tartıştığı eşine kızıp, Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki evini ateşe vermişti. N.Y. polisteki ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İmam Nikahıyla Yaşadığı Kadınla Dans Eden Kuzenini Vahşice Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement