İnegöl Belediyesinden Engelli Çocuklara Özel Eğlence - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyesinden Engelli Çocuklara Özel Eğlence

İnegöl Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonunda eğlence düzenlendi.

09.12.2013 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan sihirbaz Apturi ve görme engelli yarışmacı Bilal Göregen'in muhteşem performansları, eğlenceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Birbirinden farklıoyunlar oynayarak eğlenen çocuklara çeşitli hediyeler verilmesiyle başlayan program, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Sihirbaz Apturi'nin gösterisiyle devam etti. Birbirinden ilginç sihirbazlık numarası sergileyen Apturi'yi çocuklar ilgiyle ve hayretle izledi.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, son yıllarda engellilere yönelik gerek ilçemizde gerekse ülkemizde çok önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.

"Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bunları kazanmak lazım" diyen Aktaş: "Bütün bu yapılan çalışmalar, fedakârlıklar, maddi ve manevi katkılar, tamamen annelerimizin ve babalarımızın hayatını biraz kolaylaştırmak içindir" dedi

Başkan Aktaş son olarak, engelli çocukların anne ve babalara ile Rehabilitasyon Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere kolaylıklar diledi.

Program, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak, engellilerin isterlerse neler yapabileceklerini gösteren, onlara örnek olan görme engelli Bilal Göregen'in seslendirdiği şarkılarla ve darbuka şovla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyesinden Engelli Çocuklara Özel Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement