İnönü'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

İnönü'de 23 Nisan Coşkusu

İnönü\'de 23 Nisan Coşkusu

Eskişehir İnönü İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlandı.

23.04.2019 14:50  Güncelleme: 15:04

İnönü İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşını okunması ve akabinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Büyük'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başladı.

Eskişehir Vali Yardımcısı İnönü İlçe Kaymakam Vekili Aslan Avşarbey,ve Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasının ardından okulların hazırlamış olduğu birbirinden güzel folklor gösterileri sunuldu şiirler okundu.

Çok sayıda İnönülünün katıldığı bayram kutlamaları, yumurta taşıma oyunu, sandalye kapmaca ve çuval yarışları ve yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile tamamlandı.

İnönü İlçe Merkezindeki etkinlerin ardından Oklubalı Mahallesi Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa geçildi.

Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, belediye meclis üyeleri ve kurum amirlerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda; saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip; folklör gösterileri, şiirler ve birbirinden heyecanlı yarışmalar düzenlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnönü'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement