Inter'e Yeni Stat Geliyor - Son Dakika
Spor

Inter'e Yeni Stat Geliyor

Inter\'e Yeni Stat Geliyor

Inter'de sona eren Massimo Moratti döneminin ardından başkanlık koltuğuna oturan Erick Thohir, yeni bir stadyum yapımının hazırlığı içerisinde...

17.11.2013 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta Inter'in satın alma işlemleri biten ve Massimo Moratti'nin görevi bırakmasıyla birlikte kulübün yeni başkanı olarak İtalya'da yeni bir dönem başlatan Erick Thohir, lacivert-siyahlılara yeni bir stat kazandırmak istiyor.

Başkanlığa geldikten sonra takımdaki oyuncularla bir görüşme yapan ve onlara sık sık kulübün başında bulunacağının sözünü veren Erick Thohir, sonrasında Milano'nun belediye başkanı Giuliano Pisapia'yla Inter'e yeni bir stat kazandırmak için önemli bir görüşme yaptı.

Görüşme sonrasında Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan Pisapia, "Samimi bir görüşmeden çok daha fazlasına imza attık. Dostça bir diyalog oldu ve Milano'daki sporun gelecek yıllardaki gelişimi üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra da devam edecek güzel bir diyalogun ilk adımları böylece atılmış oldu. Sayın Thohir'le önemli yatırımlara dair müşterek bir yol içinde olacağımızı düşünüyorum" diyerek yeni stadın da sinyallerini verdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Inter'e Yeni Stat Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement