İpek Kirpik İle Bakışlarda 3 Boyutlu Etki - Son Dakika
Güncel

İpek Kirpik İle Bakışlarda 3 Boyutlu Etki

İpek Kirpik İle Bakışlarda 3 Boyutlu Etki

Bakışlarıyla dikkatleri üzerine çekmek ve günün her saati kusursuz bir görünüme sahip olmak isteyenlerin arayışı ipek kirpik uygulaması ile son buluyor.

21.11.2017 15:57  Güncelleme: 15:58

Son zamanların en çok konuşulan trendlerinden ipek kirpik uygulaması, kökten uca çarpıcı kirpiklerle buluşturuyor. Amerika'dan tüm dünyaya kısa sürede yayılan, birçok film yıldızının güzellik sırrı olan ipek kirpik uygulaması, kirpiklere zarar vermeyen yapısıyla da dikkat çekiyor.

Makyaj modasının en son trendi olan ipek kirpik uygulaması, bakışlara güç kazandırıyor. Daha uzun ve dolu kirpikler sunan ipek kirpik, günün her anında gözleri daha anlamlı ve çekici kılıyor. Su, duş, ter, egzersiz, gözyaşı, deniz ve havuz suyuna ve hatta uyku esnasındaki baskı ve sürtünmeye de dayanıklı olan ipek kirpik, her geçen gün daha fazla kadının ilgisini çekiyor. WIB by Suna Dumankaya'nın Kurucusu Uzman Estetisyen Hacer Sağır, bakışlarıyla farkını ortaya koymak isteyenlere ipek kirpik uygulaması hakkında bilgiler veriyor.

İpek kirpik, saf ipekten imal edilen kirpik görünümündeki ince tüylerin, kirpik diplerine teker teker eklenmesi işlemidir. Uygulamada ipek kirpikler kişinin kendi kirpiklerinin diplerine özel medikal bir yapıştırıcı ile yapıştırılıyor. İpek kirpiklerin doğal bir görünüm sunması için yaklaşık 8 -15 milimetre uzunluğundaki çeşitli kalınlığa ve şekle sahip kirpiklerden uygun olanlar seçiliyor. Uygulama yaklaşık olarak bir buçuk saat sürüyor. Ancak doğru ve sağlıklı sonuçlar için uygulamanın profesyonel ve bu konuda eğitim almış kişiler tarafından uygulanması gerekiyor.

İpek kirpiklerin oldukça hafif olduğunu ve bu nedenle kullanımının oldukça rahat olduğunu belirten WIB by Suna Dumankaya'nın Kurucusu Uzman Estetisyen Hacer Sağır: "İpek kirpikler ipek malzemeden yapıldığı için son derece yumuşak ve hafiftir, uygulama sonrası hiçbir fazlalık ve rahatsızlık hissi oluşmaz. İpek kirpikler ile kişi günlük yaşamına rahatlıkla devam edebilir. Görünüm olarak da gerçeğinden ayırt edilmesi oldukça zordur. Uygulama doğru yapıldığında ve düzenli bakım yapıldığında, ipek kirpikler ortalama 90 gün kullanılabilmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İpek Kirpik İle Bakışlarda 3 Boyutlu Etki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement