İphone 5S'ten Yeni Fotoğraflar - Son Dakika
Teknoloji

İphone 5S'ten Yeni Fotoğraflar

İphone 5S\'ten Yeni Fotoğraflar

Son günlerde dedikoduların merkezindeki iPhone 5S'in yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

15.08.2013 08:30  Güncelleme: 08:44

Son günlerde dedikoduların merkezindeki iPhone 5S'in yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar ise kamera modülünü içeren kasa parçası yer alıyor.

Apple'la ilgili birçok sızıntı haberi paylaşan Fransız Nowhereelse.fr sitesinde iPhone 5S'e ait olduğu ileri sürülen yeni fotoğraflar yayınlandı. Kaynak ise çeşitli sızıntıları toplayan Çinli Weibo sitesi.Fotoğraflarda iPhone 5S'in kamera modülünü içeren kasa parçaları bulunuyor. Parçalara baktığımızda ise 2012 Aralık ayında sızan iPhone 5S'in prototipine uyuyor. Çift LED flaşın yeri fotoğraflarda belli. Çift LED flaşla birlikte Apple cihazın flaş performansını arttıracak.

Kamera ile ilgili çeşitli iddialar var. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddiaya göre iPhone 5S'te 8 megapiksel kamera yer alacak. Ancak kamerada ışığı daha iyi yakalamak için geniş F/2.0 diyafram bulunacak. Bir taraftan da Apple'ın her iPhone'da kamerayı biraz daha yükseltmesi baz alınarak, 8 megapiksel yerine daha yüksek megapikselli kameranın olacağı ileri sürülüyor. Sonuç olarak tüm detaylar 10 Eylül'dek etkinlikte belli olacak.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji İphone 5S'ten Yeni Fotoğraflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement