İpsala Esnafı Sandık Başına Gitti - Son Dakika
Güncel

İpsala Esnafı Sandık Başına Gitti

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu toplandıİpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran, Belediye Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana İpsala esnafına layık...

21.01.2018 18:03

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu toplandı

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran, Belediye Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana İpsala esnafına layık olmaya çalıştıklarını, her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ise esnafın desteklenmesi gerektiğini, devletin de uygun kredi kullanma olanakları sağladığını söyledi.

Esnafa belediye olarak kendilerinin de destek verdiğini, yapmış oldukları belediye dükkanlarının yarısını esnafa verdiklerini anlatan Kerman "İnşallah önümüzdeki günlerde ilçemizde yapımı devam eden özel firmaya ait tekstil fabrikasını açılması ile yaklaşık bin kişinin istihdamı sağlanacak. Bu da ilçemiz esnafına katkı sağlayacaktır." dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Dalkıran, yeniden başkanlığa seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İpsala Esnafı Sandık Başına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement