İş Dünyasından Çanakkale'ye Anlamlı Hediye - Son Dakika
Güncel

İş Dünyasından Çanakkale'ye Anlamlı Hediye

İş Dünyasından Çanakkale\'ye Anlamlı Hediye

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan "15 Temmuz Şehitleri" isimli tekneyi tanıttı.

31.05.2017 16:39

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlanan "15 Temmuz Şehitleri" isimli tekneyi tanıttı.

İskelede düzenlenen tanıtım törenine ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Semizoğlu, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Gün, İbrahim Gürbüz, Emin Aydoğan, Fatih İş, Fikri Kutlu ile ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal katıldı.

Selçuk Semizoğlu, burada yaptığı konuşmada, teknenin teknik özellikleri ve proje hakkında bilgi verdi.

Oda olarak çevre illerden kente gelen şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının ağırlanması, denizle tanışma fırsatı bulamamış gençlerin denizle buluşturulması gibi nedenlerle bu çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade eden Semizoğlu şöyle konuştu:

"Çanakkale her zaman daha fazlasına ve en iyisine layıktır. Bu samimi inançla, laf değil iş üreten bir icra kurumu olma kararlılığımızı sürdürmeye devam ettik ve devam etmeyi de boynumuzun borcu biliyoruz. Rant değil, hizmet sunmanın da bir vizyon olarak gerçekleştirilebileceği anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. İş dünyası olarak tek gayemiz, birlik ve beraberlik içinde her konuda kentimizin hizmetinde olmaktan mutluluk ve onur duymaktır."

Tanıtımın ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İş Dünyasından Çanakkale'ye Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement