İscehisar'da Temel Atma Töreni - Son Dakika
Güncel

İscehisar'da Temel Atma Töreni

İscehisar ilçesi, Medrese Mahallesi'nde İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak olan Kocatepe Parkı Kapalı Spor Salonunun temel atma töreni yapıldı.

19.10.2018 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İscehisar ilçesi, Medrese Mahallesi'nde İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak olan Kocatepe Parkı Kapalı Spor Salonunun temel atma töreni yapıldı.

Spor Salonunun 450 kişi kapasiteli ve 2 bin 500 metrekare alanda inşa edileceği ve 300 gün içerisinde bitirileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçeye kalıcı bir eseri daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

"Kapalı Spor Salonunun inşaatıyla birlikte çevre peyzajını da tamamlayarak vatandaşların hoş vakit geçirebileceği sosyal bir alan oluşturmayı hedefliyoruz" diyen Çibik, ilçede bir Kapalı Spor Salonu inşaatının da Baddal Aygün Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde devam ettiğini oradaki çalışmalarında sonuna yaklaşıldığını ve en kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

"Herşey İscehisar İçin" sloganıyla çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Çibik, "Kapalı spor salonlarının ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Genel Meclis Üyelerimiz Selçuk Çirkin, Halim Göral ve İlçe başkanımız Murat Dikmen ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum Allah razı olsun." dedi.

Törene katılan İlçe Kaymakam Vekili Ahmet Nuri Demir de Kapalı Spor Salonunun ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Törene, İlçe Kaymakam Vekili Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Ertürk Bezgin, İl Genel Meclis Üyesi Halim Göral ve ilçe protokolü ile Yüklenici Firma yetkilileri katılarak dualar eşliğinde spor salonunun temeli atıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İscehisar'da Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement