İşitme Engelli Çift, Yeni Yılın İlk Gününde Evlendi Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Oturan İşitme Engelli 23 Yaşındaki Gülcan Öner ile 25 Yaşındaki Kartal Ünlü, Yeni Yılın İlk Gününde Düzenlenen Düğünle Dünya Evine Girdi. - Son Dakika
Güncel

İşitme Engelli Çift, Yeni Yılın İlk Gününde Evlendi Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Oturan İşitme Engelli 23 Yaşındaki Gülcan Öner ile 25 Yaşındaki Kartal Ünlü, Yeni Yılın İlk Gününde Düzenlenen Düğünle Dünya Evine Girdi.

İşitme Engelli Çift, Yeni Yılın İlk Gününde Evlendi Zonguldak\'ın Ereğli İlçesi\'nde Oturan İşitme Engelli 23 Yaşındaki Gülcan Öner ile 25 Yaşındaki Kartal Ünlü, Yeni Yılın İlk Gününde Düzenlenen Düğünle Dünya Evine Girdi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Oturan İşitme Engelli 23 Yaşındaki Gülcan Öner ile 25 Yaşındaki Kartal Ünlü, Yeni Yılın İlk Gününde Düzenlenen Düğünle Dünya Evine Girdi.

02.01.2012 14:59  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 yıl önce tanışan doğuştan işitme engelli Gülcan Öner ve Kartal Ünlü, 1 hafta önceki nikahla hayatlarını birleştirdikten sonra, dün akşam ilçe merkezindeki bir restoranda düğün yaptı. Aileler arasında yapılan sade bir düğünle dünya evine giren çifti, arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Kartal Ünlü'nün babası 48 yaşındaki Nevzat Ünlü, daha önce yapılması planlanan düğünün, oğlunun işsiz olması nedeniyle geciktiğini söyledi. Oğlunun 2 yıl önce işe girmesinin ardından yeni yılın ilk gününde düğünü yaptıklarını belirten Nevzat Ünlü, Onlar engelli olmalarına rağmen, kendi önlerindeki engelleri kaldırarak mutluluğa ulaştılar. Bizler de onların bu mutluluğunu paylaşıyoruz dedi.

Gülcan Ünlü'nün babası 52 yaşındaki Kadir Öner ise damadının işe girmesiyle evliliğin daha kolay gerçekleştiğini söyledi.

İşaret diliyle duygularını ifade eden Gülcan ve Kartal Ünlü çifti ise 2012'nin ilk gününde evlendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Genç çift, yeni yılın herkese uğur getirmesi dileğinde bulundu.

İlhan ÇETİN EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşitme Engelli Çift, Yeni Yılın İlk Gününde Evlendi Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Oturan İşitme Engelli 23 Yaşındaki Gülcan Öner ile 25 Yaşındaki Kartal Ünlü, Yeni Yılın İlk Gününde Düzenlenen Düğünle Dünya Evine Girdi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement