İŞKUR'dan Sorgun TSO Üyelerine Teşvik Tanıtımı - Son Dakika
Güncel

İŞKUR'dan Sorgun TSO Üyelerine Teşvik Tanıtımı

İŞKUR\'dan Sorgun TSO Üyelerine Teşvik Tanıtımı

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Milli İstihdam Seferberliği ve 100 Günlük Eylem Planı kapsamında işverenlere yönelik teşviklerin tanıtılması amacıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

09.10.2018 13:50

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız ve Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan'ın da katıldığı bilgilendirme toplantısında İŞKUR İl Müdürlüğü personeli Sorgun TSO üyelerine Milli İstihdam Seferberliği kapsamında İlave İstihdam ve Bir Senden Bir Benden teşviklerinden bahsederek Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) hakkında bilgiler verdi. Ayrıca 100 Günlük Eylem Planı kapsamında kadınlara ve gençlere yönelik olan İş'te Anne Projesi, İşe İlk Adım Projesi ve Bakım Desteği hakkında da bilgiler verdi.

Üye işverenlerin sorularını cevaplayan Yıldız, İŞKUR'un işgücü piyasasındaki dezavantajlı gruplara yönelik hizmetinin önemini vurgulayarak, bu gruptaki işsizlerimiz işgücü piyasasına dahil oldukları takdirde bölgemizdeki işsizlik büyük bir oranda azalacaktır dedi. Ayrıca İşverenleri İl Müdürlüğüne de davet eden Yıldız, teşvik ve desteklerden yararlanmaları için tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İŞKUR'dan Sorgun TSO Üyelerine Teşvik Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement