İşsiz Vatandaş, Mecliste Ağaca Çıktı - Son Dakika
Güncel

İşsiz Vatandaş, Mecliste Ağaca Çıktı

TBMM'ye ziyaretçi olarak gelen ancak milletvekiliyle görüşemeyen Şükrü Bektaş, ağaca çıktı TBMM'ye ziyaretçi olarak gelen ancak istediği milletvekilleriyle görüşemeyen Şükrü Bektaş, ağaca çıktı.

27.06.2012 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM'ye ziyaretçi olarak gelen ancak milletvekiliyle görüşemeyen Şükrü Bektaş, ağaca çıktı TBMM'ye ziyaretçi olarak gelen ancak istediği milletvekilleriyle görüşemeyen Şükrü Bektaş, ağaca çıktı. İşsiz olduğu için yardım isteyen Bektaş'ı inmeye, milletvekili Çağatay Kılıç ikna etti.

Bektaş, Giresun milletvekilleriyle görüşmek ve yardım istemek için öğle saatlerinde TBMM'ye ziyaretçi olarak girdi. Ancak vekiller ile görüşemeyen Bektaş, TBMM A Blok önünde bulunan ağaca çıkarak bağırmaya başladı. İşsiz olduğunu ve yardım istediğini belirten Bektaş, bir süre ağaçtan inmedi. Polislerin ikna çalışmaları fayda etmezken, bu arada bina önünde bulunan AKP Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç devreye girdi. Vatandaş ile görüşen Kılıç, "Söz veriyorum seni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüreceğim" deyince Bektaş ikna olarak ağaçtan indi.

Öte yandan aynı ağaca 3 yıl önce 24 Şubat 2009 tarihinde Süleyman Çınar'ın da Karabük milletvekilleriyle görüşemediği gerekçesiyle çıktığı ifade edildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İşsiz Vatandaş, Mecliste Ağaca Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement