İSTANBUL - (ÖZEL) - SULTANGAZİ'DE OPERASYON: GÖZALTILAR VAR - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL - (ÖZEL) - SULTANGAZİ'DE OPERASYON: GÖZALTILAR VAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi'de Yürüyüş Dergisi'ne helikopter destekli operasyon düzenledi.

14.06.2019 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi'de Yürüyüş Dergisi'ne helikopter destekli operasyon düzenledi. Operasyonda bazı kişiler gözaltına alındı.
Sultangazi Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan Yürüyüş Dergisi'ne İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce öğle saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda TOMA hazır tutulurken bir polis helikopteri de destek verdi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri de dergi binasının bulunduğu caddede çok sayıda zırhlı araçla güvenlik önlemi aldı. Operasyonla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, bazı kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
--------------
Yürüyüş Dergisi'nin bulunduğu bina
TOMA ve zırhlı araçlar
Ekiplerin güvenlik önlemleri
Genel ve detay görüntüler


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL - (ÖZEL) - SULTANGAZİ'DE OPERASYON: GÖZALTILAR VAR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Kızının Öldürülmesinin Ardından Açılan Resim Sergisi
    10:31 Eskişehir'de Kızının Öldürülmesinin Ardından Açılan Resim Sergisi

    Eskişehir'de kızının eski sevgilisi tarafından öldürülmesinin ardından psikolojik destek almak amacıyla gittiği resim kursunda ortaya çıkarttığı eserlerle sergi açan Mesut Çolakoğlu, 'Elimizden geldiği kadar diğer kadınlarımızı da dile getirmeye çalıştık, bu tür cinayetlerin artık bir son bulmasını istiyorum' dedi. Ayşenur Çolakoğlu adına açılan 'Ayşenur Resim Sergisi', ziyaretçilere büyük duygu yoğunluğu yaşattı. Sergi, Ayşenur Çolakoğlu'nun ve diğer cinayete kurban giden kadınların hayallerini ve yapacaklarını yansıtan resimlerle doluydu.

  • NASA, The Lost Universe adlı oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor
    10:31 NASA, The Lost Universe adlı oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor

    NASA, yeni bir bilim kurgu rol yapma oyunu olan The Lost Universe'ü ücretsiz olarak yayınladı. Oyun, oyuncuları uzay hakkında bilgi edinmeye teşvik eden gizemli bir hikayeye dahil ediyor. Hubble Uzay Teleskobu'nun da yer aldığı oyun, dört ila yedi kişilik gruplar için tasarlandı. Oyun, Aldastron şehrinde başlayan bir macerayı konu alıyor ve oyuncular kaybolan bilim insanlarının sırrını çözmeye çalışıyor. Oyun, kalem, kağıt ve zarlar kullanılarak oynanıyor ve NASA'nın resmi web sitesinden indirilebilir.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı
    10:29 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de iftar etkinliğine katıldı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliğine katıldı. Şimşek, Denizli'nin büyüme potansiyeline dikkat çekerek, Başkan Osman Zolan'ın hizmetlerini övdü.

  • Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor
    10:29 Yunusemre Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri Hizmet Vermeye Devam Ediyor

    Yunusemre Belediyesi tarafından kurulan halk ekmek büfeleri, vatandaşlara ucuz ve sağlıklı ekmek imkanı sunmaya devam ediyor. Laleli Mahallesi'ndeki büfenin de hizmete girmesiyle birlikte toplamda 17 noktada hizmet verilecek.

  • Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'
    10:28 Uzmanından, Ramazan ayında su tüketimi konusunda uyarı: 'Günde en az 2,5 litre su tüketin'

    Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nefroloji Bilim Şefi ve Organ Nakli Mesul Müdürü Doç. Dr. Ramazan Danış, Ramazan ayında su tüketiminin önemine dikkat çekerek, bir kişinin günde en az 2,5 litre su tüketmesi gerektiğini belirtti. Böbrek hastalarının ise hekim kontrolünde oruç tutmaları gerektiğini vurgulayan Danış, iftar ve sahur arasındaki zamana yayacak şekilde su tüketiminin önemli olduğunu söyledi.

  • Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı
    10:28 Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı

    Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bin 644 devriye icra edildiği ve 66 bin 836 şahıs ile 62 bin 123 aracın kontrol edildiği belirtildi. Yapılan kontroller sonucunda dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma gibi suçlardan aranan toplam 45 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden 12'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Advertisement