İstanbul Polisinin Validebağ'daki Kamerasından Olaylar - Son Dakika
Güncel

İstanbul Polisinin Validebağ'daki Kamerasından Olaylar

İstanbul Polisinin Validebağ\'daki Kamerasından Olaylar

* Dün akşam Validebağ'da yaşanan olaylar ve polis müdahalesinin polis kamerasına yansıyan görüntülerini İstanbul polisi kamuoyuyla paylaştı.

11.11.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Dün akşam Validebağ'da yaşanan olaylar ve polis müdahalesinin polis kamerasına yansıyan görüntülerini İstanbul polisi kamuoyuyla paylaştı.

Sinan BİLGİLİ, İstanbul DHA

Validebağ'da dün çıkan olaylar sırasında polis kamerası da kayıttaydı. İstanbul Emniyeti, o kameramanın kaydettiği görüntüleri bugün kamuoyuyla paylaştı. Görüntülerde eylemcilerin halay ve türküyle başlayan eylemleri, daha sonrasında bariyerlere yüklendikleri görülüyor. Bu sırada TOMA'dan eylemcilere tazyikli su sıkılıyor. Olaylar i büyüyor. Eylemciler ellerindeki taş, şişe ve havai fişekleri polise fırlatmaya başlıyor. Bir göstericinin elindeki sapanı kullandığı polis kamerası tarafından kaydediliyor. Olaylar sırasında eylemcilerin, eline geçirdikleri bazı eşyaları kalkan olarak kullandığı görülüyor. Eylemciler daha sonra çöp konteynırlarını çekerek yola barikat kuruyor. Polis ise tazyikli suyun yanı sıra gaz bombası ve boyalı mermi ile eylemcilere müdahale ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Polisinin Validebağ'daki Kamerasından Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement