İstanbul Tutkunlarına, Önen ve Mayadağ İmzalı İstanbul Portalı - Son Dakika
Medya

İstanbul Tutkunlarına, Önen ve Mayadağ İmzalı İstanbul Portalı

"Iam İstanbul TV" web sitesi, bir ilke imza atarak "videolu İstanbul haritası"nda kullanılacak görüntüleri ünlü yönetmenler Mustafa Önen ve Mustafa Mayadağ'ın hazırlamasını istedi.

06.10.2011 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Iam İstanbul TV" web sitesi, bir ilke imza atarak "videolu İstanbul haritası"nda kullanılacak görüntüleri ünlü yönetmenler Mustafa Önen ve Mustafa Mayadağ'ın hazırlamasını istedi "Iam İstanbul TV" adlı İstanbul portalı, bir ilke imza atarak video görüntülerini ünlü yönetmenler Mustafa Önen ve Mustafa Mayadağ'ın çalışmalarından seçti.

-"VİDEOLU İSTANBUL HARİTASI"-

Sekiz aylık bir çalışma sonrasında, ünlü yönetmenlerin İstanbul'un eşsiz zenginliklerini içeren videoları, tanıtım, bilgilendirme ve haber amaçlı internet sitesine konuldu.

Vatandaşların İstanbul ile ilgili hemen hemen bütün haber ve bilgelere tek bir portalda ulaşmalarını sağlamayı, bunun yanı sıra İstanbul'un tüm dünyada ün salmış eşsiz güzelliklerini fotoğraflar ve ünlü sinema yönetmenlerinin gözünden belgesel videolarla yansıtmayı amaçlayan "Iam İstanbul TV" adlı internet sitesine http://www.iamistanbul.tv adresinden ulaşılabilecek.

İstanbul'da bulunan ya da kent dışında bulunup İstanbul'a gelecek kişilerin yararlı bilgilere kolayca ulaşabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten site yöneticileri, "Videolu bir İstanbul haritası hazırladık. "Iam İstanbul TV'de artık ilçelere göre oteller, lokantalar, hastaneler, sektörler, kreşler, anaokulları, tarihi ve turistik yerler, AVM'ler, güzellik merkezleri, fabrikalar, hava, kara ve deniz ulaşımı, mobese ve akla gelebilecek birçok sorunun yanıtına "tek tıkla' ulaşılabilecek" dediler.

-BODRUM VE KKTC'NİN DE VİDEOLARI HARİTALARI GELİYOR-

Yakında KKTC ve "Iam Bodrum TV" adı altında Bodrum için de "Videolu Harita" sistemini devreye alacaklarını belirten site yöneticileri sitede İstanbulluların güncel haberleri de izleyebileceklerini belirttiler. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Medya İstanbul Tutkunlarına, Önen ve Mayadağ İmzalı İstanbul Portalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement