İstanbul Yarı Maratonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Yarı Maratonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor AŞ tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda yapılacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda bu yıl bayrak yarışı ve business maraton kategorileri de olacak.

17.04.2015 15:55

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor AŞ tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda yapılacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda bu yıl bayrak yarışı ve business maraton kategorileri de olacak.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor AŞ tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 26 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada'da düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek bayrak yarışı ve business maraton kategorilerine ev sahipliği yapacak.

Yenikapı Miting Alanı'nda başlayıp Eyüp Feshane'den dönüşle yine aynı noktada son bulacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonuna 7 bin 500 bireysel sporcunun yanı sıra 55 bayrak takımı ve 50 kurumsal takım başvuruda bulundu.

Böylece, Türkiye'de ilk defa bayrak yarışı takımları ile kurumsal takımlar uluslararası bir yol yarışında birincilik için mücadele edecek. İki kategori de yarı maratonun 21 kilometrelik parkurunda koşulacak.

Ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmış birçok firmanın başvuruda bulunduğu business maraton kategorisinde alt limit 3 sporcuyla sınırlandırılırken, üst limitte sınır olmayacak ve şirketler istedikleri sayıda sporcuyla maratona katılabilecek.

Bayrak yarışı kategorisinde ise takımlar 4 sporcudan oluşacak. Firmaların yanı sıra kendi inisiyatifleriyle bir araya gelen herhangi 4 koşu gönüllüsü de bu kategoriye katılabilecek.

Bayrak yarışına katılacak takımların yarışırken kullanacakları isimler de dikkat çekiyor. Buna göre, bayrak takımları Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda "Sevgi Melekleri", "Yiğidolar", "Kaplumbağalar", "Bitirim 4'lü", "Çaylaklar", "4 Büyükler", "Cici Kızlar" ve "Ironman" gibi isimlerle yarışacak.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu hakkında ayrıntılı bilgiye "www.istanbulyarimaratonu.org" adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Yarı Maratonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement