İstikbal'den Şehir Hayatına Yeni Bir Yorum - Son Dakika
Güncel

İstikbal'den Şehir Hayatına Yeni Bir Yorum

İstikbal\'den Şehir Hayatına Yeni Bir Yorum

Her dönem değişen yaşam stillerine uygun alternatifler sunmayı ilke edinen İstikbal, şimdi de modern şehir hayatına yeni bir yorum getiriyor.

24.05.2012 15:19

Markanın, "Şehrin en güzel anları, şehrin en güzel mobilyalarında' sloganıyla tanıttığı CityLife Koleksiyonu, şıklığıyla da göz dolduruyor.

Kullanışlı, ferah ve konforlu yaşam alanları oluşturarak, şehir insanının hayatına modern, renkli ve şık bir dokunuş yapmayı amaçlayan İstikbal'in, yeni koleksiyonu CityLife için çektiği reklam filmi de bu anlayışın izlerini taşıyor.

Melih Kibar'ın bestelediği, Çiğdem Talu'nun sözlerini yazdığı 'Bir de bana sor' adlı eserin İstikbal'e özel yeniden uyarlandığı CityLife reklam filmi 'Şehir' ana temasıyla sunuluyor. Bir bölümü Paris'te geçen filmde; iş seyahatinde olan bir iş adamının eşine ve ailesine duyduğu özlem anlatılıyor. Şehir hayatına uygun en modern çizgi ve dokularla tasarlanan Koleksiyon'un, şehrin en güzel anlarıyla özdeşleştirildiği film, Yönetmen Ali Taner Baltacı'nın imzasını taşıyor.

İstikbal'in, fonksiyonalite ve konforu, ev modasındaki son trendlerle bütünleştirdiği CityLife Koleksiyonu, kullanışlı, ferah ve konforlu mekanlar oluşturmak konusunda iddialı. Tual ve Almira gibi farklı ürün gruplarından oluşan Koleksiyon'un, günümüz yaşam alanlarına yönelik ihtiyaçları eksiksiz karşılaması bekleniyor. Kullanıcılarına maksimum faydayı sağlamayı hedefleyen marka, 2012 yılının en iddialı koleksiyonuyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstikbal'den Şehir Hayatına Yeni Bir Yorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement