İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97. Yılı - Son Dakika
Güncel

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97. Yılı

Bilecik'in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

12.03.2018 16:48

Bilecik'in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve protokol üyeleri katıldı.

Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve piyesler ile Mehmet Akif Ersoy anıldı. Program sonunda ilçe genelinde yapılan şiir okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Pazaryeri Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda ise Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gülsüm Burcu günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, okul tiyatrosu, şiirler ve oratoryonun gösterisinden sonra "İstiklal Marşı'nı en iyi okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Kaymakam Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Köroğlu, daire ve okul müdürleri, öğretmen ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstiklal Marşı'nın Kabulünün 97. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement