İtunes Film Kiralama Süresi Uzatıldı - Son Dakika
Teknoloji

İtunes Film Kiralama Süresi Uzatıldı

İtunes Film Kiralama Süresi Uzatıldı

Apple iTunes servisi üzerinden bir film kiraladığınızda tamamen izlemek için sadece 24 saatlik süreniz bulunuyordu.

25.09.2017 10:10

Apple iTunes servisi üzerinden bir film kiraladığınızda tamamen izlemek için sadece 24 saatlik süreniz bulunuyordu. Yine kiraladığınız bu filmi kiralamadan sonra 30 gün içerisinde oynatmaya başlayabiliyorsunuz. Apple tarafından alınan son karar ise kullanıcılara daha fazla süre .

Apple, iTunes film kiralamalarını 48 saate uzattı

Geçtiğimiz haftalarda Apple TV 4K modelini tanıtan şirket, sanıyoruz ki 4K içeriklerin büyüklüğünü de düşünerek, bundan böyle film kiralama süresini ikiye katlayarak 48 saate uzattıklarını duyurdu. Özellikle kiraladığı filmi tekrar izlemek ya da iş yoğunluğu sebebiyle biraz daha zamana ihtiyacı olanların lehine çıkan bu karar mutluluk verici. 30 günlük sürede ise maalesef bir değişiklik yapılmış değil.

Bu arada filmi çevrimdışı izleseniz bile 48 saatten geri sayımın başladığını da not olarak düşelim. Ek olarak, bu güncelleme ilk olarak ABD ile başlayacak ve diğer ülkeler için de kademeli olarak genişletilecek.

İtunes Film Kiralama Süresi Uzatıldı

iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ve Mac ya da PC için iTunes son sürümü üzerinden film kiralama yapılabilirken, Kirala tuşuna bastığınızda Kirala veya Sonra İzle (Apple TV, Mac veya PC"de) veya Şimdi Değil (iOS cihazlarda) şeklinde seçim yapabiliyorsunuz. İstediğiniz filmi kiraladıktan sonra, iTunes hesabınıza giriş yaptığınız istediğiniz cihazdan bu filmi izleme olanağına sahipsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji İtunes Film Kiralama Süresi Uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement