"İZAYDAŞ Akademi" İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

"İZAYDAŞ Akademi" İlk Mezunlarını Verdi

"İZAYDAŞ Akademi" İlk Mezunlarını Verdi

İZAYDAŞ, Kocaeli Üniversitesinde okuyan Çevre Mühendislerine eğitim verdi.

02.01.2012 12:23

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İZAYDAŞ, bilgi ve teknolojisini Kocaeli Üniversitesi ile paylaşıyor. Bu kapsamda "İZAYDAŞ Akademi" adlı eğitim birimini oluşturan İZAYDAŞ, ilk öğrencilerine verdiği eğitimi tamamlayarak ilk mezunlarını verdi.

ÇEVRE MÜHENDİSLERİNE EĞİTİM

Atık yönetimi sektörünün lideri olan İZAYDAŞ, bilgi ve tecrübesini paylaşma yolunda önemli bir çalışma daha başlattı. 2011 yılı planlı çalışmalarından "İZAYDAŞ Akademi" 20 kişiden oluşan Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerine eğitim verdi. İZAYDAŞ'ın konusunda uzman kadroları tarafından verilen teorik ve pratik eğitimlerle, atık yönetiminin tüm aşamaları katılımcı öğrencilerle paylaşıldı.

SERTİFİKALI VERİLDİ

Eğitim programı çerçevesinde, İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı-TABS, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri - atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. Ayrıca atık ambalajlama ve işletme içi geçici depolamanın yanı sıra İZAYDAŞ teknik gezisinin ardından düzenlenen törenle öğrencilere katılım belgeleri verildi.

SARAÇ "BİRİKİMLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ"

Törende bir konuşma yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet SARAÇ; "Birikimimizi sektörün aktörleri ile daha sistematik olarak paylaşmayı hedeflemiştik. "İZAYDAŞ Akademi" kurumsal vizyonumuza olduğu kadar katılımcılara da değer katması nedeniyle bizim çok önem verdiğimiz bir çalışmadır. Bugün bunun ilk eğitimini tamamlamış olmaktan mutluyuz. Yeni eğitim taleplerini de dikkate alarak ihtiyaçlara uygun standart veya özel birtakım eğitimler "İZAYDAŞ Akademi" bünyesinde devam edecektir" dedi. Eğitim belge töreni ve fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İZAYDAŞ Akademi' İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement