İzmir'de 4 İlçeye Doğalgaz Verilecek - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 4 İlçeye Doğalgaz Verilecek

İzmir'in Güzelbahçe, Seferihisar, Urla ve Foça ilçeleri, yıl içerisinde doğalgazla buluşacak.

11.05.2018 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Güzelbahçe, Seferihisar, Urla ve Foça ilçeleri, yıl içerisinde doğalgazla buluşacak.

İzmir Doğalgaz Dağıtış AŞ'den (İZMİRGAZ) yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İZMİRGAZ, 2018 yılı yatırım programına 4 yeni bölgeyi daha aldı.

Bugüne kadar 21 ilçeyi doğalgaza kavuşturan İZMİRGAZ, 2018 yılı içerisinde 4 ilçeyi daha doğalgazla buluşturarak doğalgaz kullanan ilçe sayısını 25'e çıkaracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZMİRGAZ Genel Müdürü Ahmet Yetik, Güzelbahçe, Seferihisar, Urla ve Foça sakinlerinin doğalgazı bu kış ısınma, ocak ve sıcak su olarak birlikte, ya da ayrı ayrı kullanabileceklerini belirtti.

Doğalgazı, lisans sınırları içerinde bulunan tüm bölgelere kısa sürede ulaştırmayı hedeflediklerini aktaran Yetik, şunları kaydetti:

"Doğalgaza olan yoğun talebin farkındayız. Artık her vatandaşımız birçok özelliğiyle diğer enerji kaynaklarına göre ön plana çıkan doğalgazı biran önce kullanmak istiyor. Bizler de bu talepleri karşılamak için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Her yıl belirlenen yatırım bütçeleri doğrultusunda bölgesel ve dağınık hat diye tabir ettiğimiz çalışmayla yeni ilçe ve sokakları doğalgazla buluşturuyoruz. Bu dört bölgede çalışmalarımız tamamlandığında yaklaşık 5 bin 500 haneye ulaşmış olacağız. Yatırım programımız içerisinde yer alan vatandaşlarımız doğalgaz iç tesisat dönüşüm işlemlerini şimdiden başlatabilirler. İçinde bulunduğumuz mevsim doğalgaz dönüşüm işlemleri için en uygun dönemdir. Vatandaşlarımıza bu dönemi çok iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Teknik bir aksaklık olmadığı takdirde eylül ayında çalışmalarımızı tamamlayarak doğalgazı bölge sakinlerimizin kullanımına sunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de 4 İlçeye Doğalgaz Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement