Jandarma Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Jandarma Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü

Jandarma Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sakarya'da tören düzenlendi.

18.06.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sakarya'da tören düzenlendi.

Kışlada düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, huzur ve güvenliği sağlamada fedakarca görevini yapan jandarma teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gücünü kanundan alan teşkilatın sahip olduğu bütün imkanları vatandaşın hizmetinde kullandığını vurgulayan Coş, "Büyük Atatürk'ün 'vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' vecizesini düstur edinerek, teşkilatın daha nice yıllara ulaşmasını yüce Allah'tan diliyorum" ifadesini kullandı.

İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu da Jandarma Genel Komutanlığının 176 yıllık köklü tarihiyle kuruluşundan bugüne yüce milletin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu kaydetti.

Milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle jandarmanın  ulusun teveccühünü kazandığını vurgulayan Şimşiroğlu, "Jandarma Genel Komutanlığı personeli de ulusumuzun bu teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, daha da güçlendirmek için ülkemizin her noktasında gece-gündüz milletimizin hizmetinde olacaktır" dedi.

Tören geçişinin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren personele ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement