"Jennifer Lopez Dördüncü Eşim Olsun" - Son Dakika
Magazin

"Jennifer Lopez Dördüncü Eşim Olsun"

"Jennifer Lopez Dördüncü Eşim Olsun"

Bir dönemin ünlü televizyon simalarından Erhan Yazıcıoğlu Jennifer Lopez'i gözüne kestirdi.

16.01.2013 06:03  Güncelleme: 10:03

atv'de yayınlanan 'Karadayı'da 'Bakan' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, ilk kitabı 'Kenar Mahallenin Delikanlısı'nın tanıtımını, önceki gece Asmalımescit'teki Yakup Restaurant'da yaptı. Geceye; Aydın Boysan, Cemil İpekçi, Halil Ergün, Bergüzar Korel, Selim İleri, Uğur Arslan, Janset, Zeyno Gönenç, Yasemin Bozkurt gibi ünlü isimler katıldı.

GÜLDÜRDÜ

Yedikule'den Etiler'e uzanan yaşam öyküsünü anlattığı kitabı başarılı olursa, ikincisini de kaleme alacağını söyleyen Erhan Yazıcoğlu pasta keserken, "Allah bana dördüncü eş olarak Jennifer Lopez'i nasip etsin" diye dilek tuttu. Evli olan ünlü oyuncunun esprisi konukları güldürdü. Erhan Yazıcıoğlu, gecede kendisini yalnız bırakmayan Bergüzar Korel'i övdü ve isim vermeden onu eleştiren Armağan Çağlayan'a çattı: "Bergüzar'ı severim. Onu ilk kez 15 yaşındayken dublaj stüdyosunda görmüştüm ve 'Keşke oyuncu olsa' demiştim. Şimdi aynı dizide rol alıyoruz. Bu işten anlamayan kimseler lütfen onun hakkında ahkam kesmesinler!"

'KARADAYI'DA AŞK İTİRAFI ZİRVE YAPTI

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı 'Karadayı'nın pazartesi günü yayınlanan bölümünde; 'Mahir'in, 'Feride'ye olan aşkını itiraf ettiği sahneler izleyiciyi ekrana bağladı. Genç adam, gözyaşları içinde 'Avukat Erdal'a içini döktü. Dizi; tüm kişilerde 9.23 izlenme oranı ve 22.18 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de ise yüzde 9.4 izlenme oranı ve 24.4 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Jennifer Lopez Dördüncü Eşim Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement