Kadayıflı Lokuma İlgi Yoğun - Son Dakika
Güncel

Kadayıflı Lokuma İlgi Yoğun

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, DHAKayseri'de bayram alışverişini son güne bırakan vatandaşlar Arife günü şekercilere akın etti.

24.06.2017 10:00

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, DHA Kayseri'de bayram alışverişini son güne bırakan vatandaşlar Arife günü şekercilere akın etti. Kayseri'nin en yeni lezzetlerinden olan kadayıflı lokum, en çok talep gören şekerleme oldu.

Bayram gününde misafirlerine şeker tutmak isteyen Kayserililer, Camikebir Mahallesinde bulunan Şekerce esnafına ilgi gösterdi. Satılan şekerlemeler için en çok ilgi gören ürün ise tadı ve görüntüsü çok farklı olan kadayıflı lokum oldu. İç kısmı fıstık ve fındıklı olan kadayıflı lokum kilosu 38 TL'den satıldı. Şekerlemeci Hamdi Çarşıbaşı, satışlardan memnun olduklarını söyledi. Çarşıbaşı "Ramazan ayında müşterilere firma olarak farklı lezzetler sunmayı amaç edinmiş firmayız. Geçtiğimiz yıl mantı lokumla müşterilerimizin karşısına çıktık. Bu yıl da kadayıflı lokumu beğeniye sunduk. Besin deposu olan Kadayıflı lokum vatandaşlarımızdan geçerli not aldı. Satış fiyatını Kayseri'nin lezzeti olması nedeniyle aynı plaka kodu olan 38 TL yaptık' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadayıflı Lokuma İlgi Yoğun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement