Kadın Meclisinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Kadın Meclisinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, evlerinde hazırladıkları yiyecekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

11.06.2018 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, evlerinde hazırladıkları yiyecekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Ramazan ayı dolayısıyla yardım faaliyetlerine ağırlık veren Kadın Meclisi üyeleri, kendi hazırladıkları yemeklerin yanı sıra evlerindeki ihtiyaç fazlası eşyaları da ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül'ün eşi Halime Gül, Kadın Meclisi üyeleri ile ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti. Hazırlanan yemekleri ailelere teslim eden Gül, ayrıca çocuklara da hediyeler dağıttı.

Gül, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, Kadın Meclisinin sosyal sorumluluk bilinciyle gönüllere dokunmaya çalıştığını söyledi.

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu hatırlatan Gül, "Kadın Meclisinin sosyal sorumluluk projeleri, Ramazan ayı haricinde de hayata geçirilmektedir. Bu ay yardımlaşma ayıdır. Ramazan'dan sonra da bir çok projenin hayata geçeceğine eminim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadın Meclisinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement