Kadına Özel Her Şey İçerik Fabrikası'nda - Son Dakika
Güncel

Kadına Özel Her Şey İçerik Fabrikası'nda

Kullanıma hazır binlerce içeriğe anında erişim sağlayan özel satış platformu www.icerikfabrikasi.com açıldı.

06.06.2014 11:28  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk içerik bankası İçerik Fabrikası'nın portföyünde aynı zamanda tanınmış profesyonel isimler ve uzman editörler bulunuyor.

Yüzlerce kategoride içerik sunan Fabrika'nın kadınlara özel binlerce konusu var! Moda, trendler, dekorasyon, evde yaşam tüyoları, evlilik hazırlığında bilinmesi gerekenler, çocuklarla iletişim, yeni annelere tavsiyeler, kişisel gelişim için püf noktaları, romantik balayı destinasyonları, aşkı taze tutmanın ipuçları, güzelliğin sırları, kişisel bakıma dair spordan spa'ya, diyetten sağlıklı beslenmeye zengin, özgün içerikler sizin için anında erişime hazır ve her zaman taze!

İsterseniz uzmanına yazdırın

Fabrika'nın portföyünde yer alan uzman editör ve alanında profesyonel yazarlarımızdan; "terzi usulü", özel üretim içerik siparişi vererek, ihtiyacınıza göre, dilediğiniz uzunlukta ve formatta içerik edinebilirsiniz. Hatta dilerseniz komple dergi, kitap, gazete siparişi verebilirsiniz… Ya da devamlılık gerektiren günlük, haftalık, günde birkaç kez tekrar eden içerik talebinde bulunabilirsiniz… Kolaylıkla doldurabileceğiniz Talep Formu'ndan kategorinizi seçip kısaca neye ihtiyacınız olduğu bilgisini vererek buna uygun yazar ya da yazarlarımıza ulaşabilirsiniz. İçerik Fabrikası tam istediğiniz gibi bir içerik için 24 saatte sizle iletişime geçip her şeyi ihtiyacınıza göre sunuyor.

Binlerce özgün ve hazır içeriğin her zaman taze tutulduğu ve özel üretim içerik için profesyonel, uzman yazarlarla çalışan İçerik Fabrikası'na özel siparişinizi vermek bir tık uzağınızda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadına Özel Her Şey İçerik Fabrikası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement