Bursa'da iki ailenin çöp tartışması taşlı sopalı kavgaya döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da iki ailenin çöp tartışması taşlı sopalı kavgaya döndü

Bursa'da aynı sokak üzerinde oturan 2 komşu ailenin "Çöpleri neden buraya attın" tartışması kavgaya döndü. İki ailenin erkek, kadın ve çocuklarının taşlı sopalı kavgasında 2'si kadın 3 kişi yaralandı.

06.07.2020 09:20  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi ilçesinde aynı sokak üzerinde oturan 2 komşu aile "Çöplerini neden buraya attın" diyerek tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından 2 ailenin erkek, kadın ve çocukları birbirlerine saldırmaya başladı. Taş, sopa ve küreklerin kullanıldığı iddia edilen kavgada 2'si kadın 3 kişi yaralandı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kavga seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler 2 komşu aileye müdahale ederek ayırdı. Öfkeli kalabalığı güçlükle sakinleştiren ekipler, 2 aile arasına set kurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kafasının çeşitli yerlerinden yaralanan 2'si kadın toplam 3 yaralıyı ambulansla çeşitli hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri olaya karıştığı tespit edilen 5 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürüldü. Taş, sopa ve küreklerin kullanıldığı iddia edilen kavgayla alakalı tahkikat sürüyor.

Bursa'da çöp tartışması taşlı sopalı kavgaya döndü
Bursa\'da iki ailenin çöp tartışması taşlı sopalı kavgaya döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da iki ailenin çöp tartışması taşlı sopalı kavgaya döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • engin: ZATEN İNSN OLSALAR YAPMAZLAR BAZI HAYVANLAR PİSLETİGİ YERİ ÖRTER AMA İNSANOGLU MAAALESEF HAYVANDAN PİS 2 0 Yanıtla
  • Yusuf: Bursa Türkiyenin en çok suç işlenen illerinden biri olmuş. Orda yaşamak güç bence. 1 0 Yanıtla
  • Bursalıyız: Memleketimden manzaralar dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz ve duyamazsınız. 1 0 Yanıtla
  • müjdat: ev alma komşu al demişler.kirada oturmak en güzeli baktın ki olmuyor taşınır gidersin 1 0 Yanıtla
  • isa: haklısınız yusuf bey 20 sene önce böyle değildi.adanaya benzemeye başladı ne yazıkki. 1 0 Yanıtla
  • M.E.B Müfettişi Hüseyin Şevki TOPUZ : Bursa dünyanın en büyük köyüdür. 0 0 Yanıtla
  • AAA: soyadınla uyumlu en azından 0 0
  • Samsun'da aranan şahıs 10 yıl 5 ay hapis cezası ile yakalandı
    14:52 Samsun'da aranan şahıs 10 yıl 5 ay hapis cezası ile yakalandı

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından takip edilen U.Ç., bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık ve nitelikli dolandırıcılık suçundan hakkında verilen 10 yıl 5 ay hapis cezası ile aranıyordu. U.Ç. saklandığı evinde yakalanarak tutuklandı ve Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • İzmir'de Makas Atan Sürücüye 22,5 Yıl Hapis İstemi
    14:52 İzmir'de Makas Atan Sürücüye 22,5 Yıl Hapis İstemi

    İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen kazada 4'ü aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Kazaya neden olan sürücü Yusuf İslam Koçak hakkında 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan toplam 22,5 yıla kadar hapis cezası istendi.

  • Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı
    14:52 Hatay'da Hafriyat Kamyonları Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Yaralı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada araçların kabin kısımları hurdaya döndü. Yaralılar Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Pendik'te Tehlikeli Makas Atan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem
    14:47 Pendik'te Tehlikeli Makas Atan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem

    Pendik'te seyir halindeyken makas atarak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 bin 819 lira para cezası kesildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine yapılan çalışmalar sonucunda sürücünün kimliği tespit edilerek yakalandı.

  • Babasına verdiği sözü tutan şehit kızı Mirayşah'ı Vali Dağlı yalnız bırakmadı
    14:45 Babasına verdiği sözü tutan şehit kızı Mirayşah'ı Vali Dağlı yalnız bırakmadı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem
    14:34 Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyon 515 bin dolu makaron, 8 bin 245 litre sahte alkol, 8 bin 140 adet gümrük kaçağı puro ve daha birçok kaçak mal ele geçirildi. Toplamda 14 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

  • Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı
    14:26 Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı

    Melbourne üzerindeki bir sıcak hava balonundan 450 metre yükseklikten ölümüne düşen bir maceraperestin son anlarını gösteren video ortaya çıktı. Olay, balonun yükselirken içinde bulunduğu on yolcudan biri tarafından çekildi. Şahitler, adamın iyi göründüğünü ve balonun havalandığı sırada sürücü ile sohbet ettiğini söyledi. Ancak adamın havada düşüşünü gören sürücüler ve yerdeki aileler dehşete düştü. Adamın cesedi, Melbourne'un kuzeydoğusundaki Preston'daki bir bahçede bulundu.

  • Olaylı maçta yeni gelişme! Osayi Samuel'in yumrukladığı maskeli taraftarın kim olduğu ortaya çıktı
    14:26 Olaylı maçta yeni gelişme! Osayi Samuel'in yumrukladığı maskeli taraftarın kim olduğu ortaya çıktı

    Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarda sahaya ilk giren maskeli taraftarın Almanya'dan bazı arkadaşlarıyla kente gelerek stadyuma girdiği belirlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler, olayları incelemek üzere Trabzon'a geldi. Maskeli taraftar, Fenerbahçe'nin futbolcusu Osayi Samuel'den yumruk yemişti.

  • Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı
    14:23 Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Antalya'da 218 şüpheli tutuklandı
    14:17 Antalya'da 218 şüpheli tutuklandı

    Antalya'da yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 218 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, kasten öldürme, kasten yaralama, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, insan ticareti, fuhşa teşvik aracılık ve yer temini, tehdit, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlar başta olmak üzere birçok asayiş olayıyla mücadele edildi. Ayrıca yapılan sorgulamalarda 2 bin 365 şahıs yakalandı ve adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 218'i tutuklandı. Operasyonlar kapsamında ayrıca 176 bin 800 araç, 10 bin 700 motosiklet incelendi ve çalıntı 6 otomobil, 13 motosiklet ve 8 bisiklet ele geçirildi. İş yerlerinde yapılan denetlemelerde ise kumar suçundan 17 şahıs ile kayıtsız günübirlik faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 işletmeye idari para cezası uygulandı. Operasyonlarda toplamda 28 adet tabanca, 2 adet tüfek, 3 adet kuru sıkı tabanca ve 360 adet fişek ele geçirildi.

  • İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi
    14:17 İçişleri Bakanı: 'MAHZEN-14' Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-14' operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 50 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.


Advertisement