Kağan Gökalp'tan, Sonbahar Modasına Yönelik Tavsiyeler! - Son Dakika
Güncel

Kağan Gökalp'tan, Sonbahar Modasına Yönelik Tavsiyeler!

Kağan Gökalp\'tan, Sonbahar Modasına Yönelik Tavsiyeler!

Kişiye özel dikimlerle karakteristik tasarımları kullanıcılarıyla buluşturan Milimetric'in kurucusu Kağan Gökalp, yeni sezon öncesi sonbahar modasına yönelik ipuçları verdi.

13.08.2018 09:52  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkeklerin hayatını kolaylaştıracak önerilerini sıralayan Gökalp, sezonun gözdesinin Blazer ceketler olacağını belirtti.

'Bu sezonun gözdesi yine Blazer ceketler olacak. Bir emniyet giysisi olarak kabul edilen ve giyildiği her ortamda erkeklerin öne çıkmasını sağlayan kurtarıcı parça Blazer ceketler farklı alternatiflerde kombinlenebiliyor. Örneğin dar paça bir kot pantolon ya da flanel türü kalın dökümlü kumaş pantolonlarla çok şık bir görünüm elde edilebilir. Özellikle kalın ve yünlü kumaş pantolonlarda siyah ya da lacivert Blazer cekete en çok füme renk yakışır.' diyen Gökalp, tavsiyelerinin kullanıcıların vücut yapılarına göre değişiklik gösterebileceğini özellikle vurgulayarak tüyolarını: 'Lacivert Blazer cekete en çok mavi ve beyaz gömlek yakışır. Siyah ceketlerde ise pembe, lila ve gümüş gibi renk seçenekleri artırılabilir. Blazer ceket ile kombinlenecek ayakkabı ve çorap aynı renkte olmalıdır. Çizgili çoraplar da kombine hareket katacaktır. Kravat ve mendil tercihinde kontrast renkler kullanılmalıdır. Mavi beyaz pötikare gömlekte örgü düz lacivert kravat, düz mavi veya beyaz gömlekte ise armalı lacivertli, yeşilli kravat şık duracaktır. Kravat ceketin kumaş türünde tercih edilmelidir. Kol düğmesinde kaliteden asla ödün verilmemelidir.' şeklinde sürdürdü.

Aralarında Hıncal Uluç, Tuncay Özilhan, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Ahmet Güneştekin ve Ertuğrul Özkök gibi tarzıyla adından sıkça söz ettiren pek çok ismi portföyünde barındıran Milimetric, usta terzileri ve kişiye özel çalışmalarıyla tecrübelerini erkeklerle buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kağan Gökalp'tan, Sonbahar Modasına Yönelik Tavsiyeler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement