KAGED'den Adnan İpekdal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

KAGED'den Adnan İpekdal'a Ziyaret

KAGED\'den Adnan İpekdal\'a Ziyaret

Merkezi Ordu'nun Kumru ilçesinde bulunan KAGED yöneticileri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal'ı ziyaret etti.

28.05.2013 11:14  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Ordu'nun Kumru ilçesinde bulunan Karadeniz Görme Engelliler Derneği (KAGED) yöneticileri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal'ı ziyaret etti.

Merkezi Kumru'da bulunan KAGED Başkanı Faruk Teber, Teşkilatlandırma Başkanı Olgun Tahtan ve Üye Asuman Bayburt, görevine geçtiğimiz günlerde başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın İpekdal'a 'hoş geldin' ziyareti gerçekleştirdiler ve bilgiler verdiler. Faruk Teber, derneğin kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmaları kısa bir özet olarak İpekdal'a anlattı. Teber sözlerinin devamında ise, "Şu anda Fatsa ilçemizde görme engellilerimizle ilgili olarak bir bilgisayar kursumuz devam etmektedir. Önce eğitimi veriyor ve sonradan açılacak istihdam kapılarına öncülük ediyoruz. İhtiyaç sahibi engellilerimize de tekerlekli sandalye, akülü araç, görme engellilerimize bilgisayar, baston, konuşan saat ve benzerlerini temin etmek için ise çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal ise ziyaretten çok memnun olduğunu ifade ederek, "Bizler her an her gün engelli kardeşlerimizle birlikte olduğumuz gibi bundan sonra da engellilerin ve sizlerin yanında olmak isteriz. Anlamlı projeleri ürettiğinizi çalışmalarınızı yakından takip ettiğimi belirtmek isterim. Engellilerimizin gerek eğitiminde gerek ailelerini bilinçlendirme konularında engelli tespitinde üzerimize düşen ne varsa seve seve yapmak isteriz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KAGED'den Adnan İpekdal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement