Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştiren Otobüs Şoförüne Ödül - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştiren Otobüs Şoförüne Ödül

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Güvenlik kamerası görüntüleri Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın konuşması Şoför Altundağ'ın olayı anlatması Plaket takdimi ve fotoğraf çekimi Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, özel halk otobüsünde kalp krizi geçiren kadını hastaneye yetiştiren şoföre plaket verdi.

07.06.2016 17:58

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Güvenlik kamerası görüntüleri

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın konuşması

Şoför Altundağ'ın olayı anlatması

Plaket takdimi ve fotoğraf çekimi Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, özel halk otobüsünde kalp krizi geçiren kadını hastaneye yetiştiren şoföre plaket verdi.

Aksaray Belediye Başkanı Yazgı, kalp krizi geçiren Sibel Ceylan'ı, Aksaray Devlet Hastanesine yetiştiren otobüsün şoförü Mehmet Altundağ'ı makamında kabul etti.

Altundağ'ı davranışından dolayı tebrik eden Yazgı, "Otobüslerde istemediğimiz şeyler de oluyor ama biz genel olarak şoförlerimizden çok memnunuz. Allah hepsinden razı olsun. Herkes ekmeğinin derdinde. Altundağ'ın göstermiş olduğu fedakarlık, yapmış olduğu güzellik bizi çok mutlu etti" dedi.

Şoför Altundağ da otobüse binen Ceylan'ın kalp krizi geçirdiğini fark ettiği anda otobüsü kenara çektiğini vurgulayarak, "Kadın konuşamayacak haldeydi. Yolcuları indirdikten sonra hemen kadını hastaneye yetiştirdik. Şu anda sağlık durumu yerinde. Böyle güzel bir şeye sebep olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yazgı, Altundağ'ı plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Plakette, "İnsan hayatına göstermiş olduğunuz saygı ve insanlık adına örnek bir davranışta bulunup böyle güzel bir düşünceye sahip olduğunuz için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Aksaray'da 30 Mayıs'ta gerçekleşen olayda, belediyeye ait özel halk otobüsüne çocuğuyla binen Sibel Ceylan (31), araç içinde kalp krizi geçirmiş, bunun üzerine otobüs şoförü Mehmet Altundağ, Ceylan'ı otobüsle yakındaki Aksaray Devlet Hastanesine yetiştirmişti.

Ceylan'ın hastanedeki müdahalenin ardından hayati tehlikeyi atlattığı belirtilmişti.

Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştiren Otobüs Şoförüne Ödül
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştiren Otobüs Şoförüne Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement