Kamçı: "Çevre Temizliği Toplumun Sağlığını Etkileyen Önemli Bir Faktördür" - Son Dakika
Yerel

Kamçı: "Çevre Temizliği Toplumun Sağlığını Etkileyen Önemli Bir Faktördür"

Kamçı: "Çevre Temizliği Toplumun Sağlığını Etkileyen Önemli Bir Faktördür"

5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile Dilek İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

01.06.2016 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri ile Dilek İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çolak beraberinde Müdür Yardımcısı Serkan Hangün, Dilek İlkokulu Müdürü Lut Budak, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte 5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti. Burada ilk olarak konuşan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Çolak 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutladıklarını belirterek çevrenin korunması amacıyla ilkokul seviyesinden başlayarak, bilinçlendirme çalışmalarını genele yaymaya çalıştıklarını söyledi. Vali Kamçı da, Çevre gününün önemine değinerek, insan sağlığı için çevrenin temiz tutulması gerektiğini belirtti. Toplumlarda çevre temizliğine fazla önem verilmediğine de dikkat çeken Vali Kamçı, öğretmenler aracılığı ile öğrencilerin bu konuda bilinçlendirilmesi, öğrencilerinde duyarlı davranarak arkadaşlarını ve toplumu duyarlı olmaları konusunda uyarması gerektiğini kaydetti. Çevre temizliğinin toplumun sağlığını etkileyen önemli bir faktör olduğunu belirten Kamçı, "Bu nedenle çevremizi temiz tutmamız ve korumamız gerekiyor, bu konuda da ilgili kuruluşlarımıza büyük görevler düşmekte ve başta Çevre ve Şehircilik Müdürlüğümüz olmak üzere Belediyelerimiz faaliyetlerini sürdürmektedir" diye konuştu.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Kamçı, çevreye olan duyarlılıklarından dolayı öğrencilere teşekkür etti. Ziyaret sonunda ise Dilek İlkokulunda düzenlenen seminerde başarı elde eden 4 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamçı: 'Çevre Temizliği Toplumun Sağlığını Etkileyen Önemli Bir Faktördür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement