Kapshon'a Tuna Derneği'nden Sanata Katkı Ödülü - Son Dakika
Güncel

Kapshon'a Tuna Derneği'nden Sanata Katkı Ödülü

Kapshon\'a Tuna Derneği\'nden Sanata Katkı Ödülü

Tuna Kültür ve Sanat Derneği, Şef Çiğdem Sabuncuoğlu yönetiminde "Aşk Desin Bu Diller" konserini Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

18.12.2017 10:34  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken TUNA-DER'in Türk müziğini desteklemek amacıyla düzenlediği "Aşk Desin Bu Diller" konseri Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde çok sayıda müzikseverin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Kapshon mağazaları sahibi Hakan Solak'a teşekkür plaketi verilmesinin ardından başlayan konserde Şef Çiğdem Sabuncuoğlu yönetimindeki koro birbirinden güzel eserler seslendirdi. Projelerinde farkındalık yaratmaya çalışan TUNA-DER'in konserinde işaret dilinin önemini vurgulamak için bir eser işaret diliyle de anlatıldı. Kültürümüze çok önemli hizmetler sunan TUNA-DER'in projesine destek olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Kapshon mağazaları sahibi Hakan Solak, " Karşıyaka'dan doğan bir marka olan Kapshon olarak bundan sonra da kültürel çalışmalara destek olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kapshon'a Tuna Derneği'nden Sanata Katkı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement