Kar yağışı Van'da hayatı felç etti: 83 Yerleşim yeri ulaşıma kapandı - Son Dakika
Güncel

Kar yağışı Van'da hayatı felç etti: 83 Yerleşim yeri ulaşıma kapandı

Kar yağışı Van'da hayatı felç etti: 83 Yerleşim yeri ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, 83 yerleşim yeri ulaşıma kapandı.

01.04.2023 11:06  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar yağışı Van'da hayatı felç etti: 83 Yerleşim yeri ulaşıma kapandı

VAN - Van'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, 83 yerleşim yeri ulaşıma kapandı.

Mart ayının son gününde öğle saatlerinden itibaren aralıklarla yağan kar yağışı Van'da hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Bahçesaray 3, Başkale 15, Çatak 14, İpekyolu 11, Muradiye 3, Özalp 23, Saray 8 ve Tuşba 5 olmak üzere toplam 83 yerleşim yeri ulaşıma kapandı. Hayatın adeta felç olduğu Van'da, belediye karla mücadele ekipleri hummalı bir çalışma başlattı. Bir yandan şehir merkezini kar esaretinden kurtarmaya çalışan belediye ekipleri, bir yandan da kapanan mahalle ve mezra yollarının ulaşıma tekrar açılması için çalışma başlattı.

Kar kalınlığının yüksek kesimlerde yarım metreyi, merkezde ise 35 santimetreye ulaştığını belirten Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise kuvvetli kar yağışının öğle saatlerinden itibaren doğuya kaydığını belirttiler.

Mart ayının son gününde yağan kar yağışı ile kış çilesinin adeta geri geldiğini belirten vatandaşlar ise geçmişten beri mart ayında kar yağışının olabildiğini ancak bu kadar bir kar yağışına şaşırdıklarını ifade ettiler.

Kar yağışı Van\'da hayatı felç etti: 83 Yerleşim yeri ulaşıma kapandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar yağışı Van'da hayatı felç etti: 83 Yerleşim yeri ulaşıma kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement