Karabük-100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi-Hd - Son Dakika
Güncel

Karabük-100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi-Hd

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, üniversite öğrencisi Sinan Akkuş (24), kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'a (23) Sırçalı Kanyonu'nda yerden yaklaşık 100 metre yükseklikteki doğal 'taş teras' ın üzerinde evlilik teklifinde bulundu.

18.05.2018 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, üniversite öğrencisi Sinan Akkuş (24), kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'a (23) Sırçalı Kanyonu'nda yerden yaklaşık 100 metre yükseklikteki doğal 'taş teras' ın üzerinde evlilik teklifinde bulundu.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Sinan Akkuş, 4 yıl önce tanıştığı İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Moda ve Tekstil Tasarımı Yüksek Lisans Öğrencisi Büşra Nur Ünal'a evlilik teklifinde bulunmaya karar verdi. Sinan Akkuş, mezuniyet eğlencesinde kız arkadaşı Büşra Nur Ünal'ı mezuniyet fotoğrafı çekimi var bahanesiyle ilçeye bağlı Düzce Köyü'nde bulunan Sırçalı Kanyonu'na getirdi. Kanyonun altındaki kaya parçasının kopmasıyla doğal bir teras haline gelen kayanın üzerine çıkan Sinan Akkuş, başında kep fotoğrafçının direktifleriyle kız arkadaşının elinden tutup, yaklaşık 100 metreden doğa harikası kanyon manzarası eşliğinde fotoğraf çekildi. Sinan Akkuş, havadan kendisine yaklaşan drone iple bağlı olan yüzüğü alıp diz çökerek kız arkadaşına evlenme teklif etti. Bu sırada 'Seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin Büşra Nur' yazılı pankart açıldı, konfetiler patlatıldı. Teklifi kabul eden Büşra Nur Ünal, Sinan Akkuş ile keman eşliğinde dans etti.

Sinan Akkuş, 2 hafta sonra mezuniyet törenim var. Balomuz vardı. Balodan mezuniyet çekimi var diye kandırdım. 4 sene oldu ilişkimiz başlayalı. Ailelerimiz biliyor. Evet sözünü aldım, mutluyum. Kendisi 80 milyonun göreceği bir evlilik teklifi istiyordu. Böyle bir hayali vardı ve bende bunu gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Ben burayı daha önceden gördüm. Buranın keşfini yaptım. Kendisi buranın altını görse belki çıkmak istemezdi. Ben oraya nasıl çıktım, nasıl böyle bir şeye kalkıştım diye bana sorardı dedi.

Büşra Nur Ünal ise, Drone ile yüzük geldiğinde hiçbir şey anlamadım. Sonra heyecandan elim ayağım titredi. Birden ağladım mutluluktan. Şu anda çok mutluyum. Kelimeler boğazıma dizildi. Ne diyeceğimi bilmiyorum. İyi ki Sinan'la karşılaşmışım diyorum. İyi ki benim nasibim diyorum. Şükürler olsun. Mutluluktan buranın yerden 100 metre yüksekliğinde olduğunu görmedim diye konuştu.

Karabük-100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük-100 Metre Yükseklikte Evlilik Teklifi-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement