Karaosmanoğlu Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Karaosmanoğlu Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Urla’da görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek tıp bayramlarını kutladı.

15.03.2014 00:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Urla'da görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek tıp bayramlarını kutladı. Doğru işleyen ve kaliteli bir sağlık sisteminin toplumun en önemli şartı olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, her türlü zorluk ve sıkıntıya rağmen görevlerini en iyi şekilde yapan sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Urla Sağlık Grup Başkanlığı ve Urla Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, "Yaşamını insanlığın hizmetine ve yararına adayan, hastaların sağlığının kendileri için en önde sayan ve insan yaşamına büyük önem veren, hiçbir ayrım gözetmeksizin fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Urla Sağlık Grup Başkanlını Dr. Halit Sarıkaya ve Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adıgüzel Demirel Karaosmanoğlu'nun nazik ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek teşekkür ettiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement