Kars Koordinasyon Kurulu'nun III. Dönem Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kars Koordinasyon Kurulu'nun III. Dönem Toplantısı Yapıldı

Kars'ta yapılan yatırım çalışmalarının değerlendirildiği 2013 yılı III. Dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kars Valisi Eyüp Tepe başkanlığında yapıldı.

13.10.2013 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Eyüp Tepe başkanlığında Koordinasyon Kurulu'nun III. Dönem Toplantısı gerçekleştirildi. Gazi Kars Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya; Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve daire amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali, kentte yapılan yatırım ve çalışmaların son durumları hakkında ilgili birimlerden sürekli olarak bilgi aldıklarını belirterek; mevsimsel şartlar, kalifiye personel azlığı ve bürokratik sıkıntılar yüzünden yatırım ve çalışmalarda arzu edilen seviyelere gelinemediği ortaya çıkan bu tablonun Kars' a yakışmadığını bu yüzden daha çok çalışıp gayret gösterilmesinin gerektiğini vurguladı.

Valinin konuşmalarının ardından toplantı, yatırımcı kurum, bölge ve daire amirlerinin çalışma ve projeleri hakkında yaptıkları sunumlarla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kars Koordinasyon Kurulu'nun III. Dönem Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement