Kartepe ile Torlak Belediyesi Kardeş Oldu - Son Dakika
Güncel

Kartepe ile Torlak Belediyesi Kardeş Oldu

Kartepe ile Torlak Belediyesi Kardeş Oldu

Kartepe Belediye Meclisi şubat ayı olağan toplantısını Meclis 1. Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirdi.

02.02.2012 12:49

16 maddenin görüşülerek karara bağlandığı mecliste Kartepe Belediyesi'nin Bulgaristan'ın Tsar Kaloyan (Torlak) Belediyesi ile kardeş belediye olması ile ilgili teklif yazısı oy birliği ile kabul edildi.

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki gündem özetlerinin okunup oylandığı toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 3 adet imar komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün "Sözleşmeli Personel Ek Ödemeleri", "Kadro İhdası" ve "Sözleşmeli personel" ile ilgili teklif maddeleri de görüşülerek kabul edildi.

Meclis toplantısında teklif maddeleri arasında yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 5 adet uygulama imar planı değişikliği teklif yazısı da imar komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul gördü. Kartepe Belediyesi'nin Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne üye olması ile Bulgaristan'ın Tsar Kaloyan (Torlak) Belediyesi ile kardeş belediye olması ile ilgili teklif yazıları meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe ile Torlak Belediyesi Kardeş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement