Kastamonu'da kar yağışı etkili oldu
KASTAMONU - Kastamonu'da il merkezi ile ilçelerinde ve şehrin yüksek kesimlerinde dün başlayan kar yağışı, aralıklarla etkili olmaya devam ediyor.
Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı Kastamonu'da aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kastamonu'nun il merkezi, ilçeler ve ve yüksek kesimlerde etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışı sebebiyle şehir beyaz örtüyle kaplanırken, bazı vatandaşlar da kar yağışını cep telefonuyla görüntüledi. Şehrin ortasından geçen Karaçomak Deresi de kar yağışıyla birlikte renkli görüntüler oluşturdu.
Kar yağışının beklendiğini belirten Aliye İhtiyar isimli vatandaş, "Ne güzel kar yağıyor. Beklenen bir kar yağışıydı. Mevsimler artık değişti. Bu mevsimde de kar yağıyor, yapacak bir şey yok. Kar güzel yağıyor" dedi.
Son Dakika › Güncel › Kastamonu'da kar yağışı etkili oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.