Kato'da Teröristlere Yönelik Operasyonla Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika
3.Sayfa

Kato'da Teröristlere Yönelik Operasyonla Tüm Hızıyla Sürüyor

Kato'da teröristlere yönelik operasyonla tüm hızıyla sürüyorŞIRNAK - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Kato Dağı bölgesinde 19 Nisan'da başlatılan geniş kapsamlı operasyon tüm hızıyla sürüyor.

05.10.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kato'da teröristlere yönelik operasyonla tüm hızıyla sürüyor

ŞIRNAK - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Kato Dağı bölgesinde 19 Nisan'da başlatılan geniş kapsamlı operasyon tüm hızıyla sürüyor. Mehmetçik, zorlu doğasıyla baş döndüren dağda düzenlediği operasyonlarla teröristlere darbe üzerine darbe vurmaya devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), 19 Nisan'da başlattığı ve terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe vurduğu Kato Dağı operasyonunda bir taraftan terör örgütü PKK'ya karşı amansız mücadele verilirken, diğer taraftan da üs bölgesi inşaatı yürütülüyor. Çok sayıda mağara, silah ve mühimmatın ele geçirildiği dağda, Mehmetçik zorlu arazi şartlarına aldırış etmeden teröristlerle mücadeleye devam ediyor.

Öte yandan, dağın 2 bin 865 rakımlı bir tepesinde kısa bir süre önce ele geçirilen mağarada çekilen görüntü, güvenlik güçlerinin mücadelesini gözler önüne seriyor. Görüntülerde dar ve uzun bir koridordan eğilerek geçen bir güvenlik görevlisi, mağarayla ilgili bilgi veriyor. Mağarada güçlükle geçilen koridordan sonra yaklaşık 10 kişinin sığabileceği oda genişliğinde alanın bulunması dikkat çekiyor.

Kato\'da Teröristlere Yönelik Operasyonla Tüm Hızıyla Sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kato'da Teröristlere Yönelik Operasyonla Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement