Kavgada Ölen Suriyeli Gencin Son Anları Cep Telefonu ile Kaydedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kavgada Ölen Suriyeli Gencin Son Anları Cep Telefonu ile Kaydedildi

Kavgada ölen Suriyeli gencin son anları cep telefonu ile kaydedildi Kavganın hemen sonrasında kaydedilen görüntülerde yaralı Suriyeli gencin arkadaşları tarafından araca bindirilerek hastaneye gönderilmesi yer alıyorGAZİANTEP - Gaziantep'in Nizip ilçesinde bıçaklı ve sopalı kavgada...

12.10.2018 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavgada ölen Suriyeli gencin son anları cep telefonu ile kaydedildi

Kavganın hemen sonrasında kaydedilen görüntülerde yaralı Suriyeli gencin arkadaşları tarafından araca bindirilerek hastaneye gönderilmesi yer alıyor

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nizip ilçesinde bıçaklı ve sopalı kavgada öldürülen Suriyeli gencin, son anları kavganın hemen ardından çekilen görüntülere yansıdı.

Nizip ilçesinde bir Suriyeli gencin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı kavganın hemen ardından yaşanılanlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde yaralı halde yerde yatan Suriyeli Muhammet El Habud'un arkadaşlarının yardımıyla ayağa kaldırılması yer alıyor. Sırtından bıçaklanan gencin, ayakta durmakta zorlandığı görülüyor. Yaşanan panik anında kaydedildiği görüntülerde ellerinde sopalar bulunan bir grubun diğer grup ile tartışmaları ve koşuşturmaca da saniye saniye yer alıyor.

4 Ekim 2018 tarihinde henüz bilinmeyen bir nedenle 2 Suriyeli grup, sopa ve bıçaklarla birbirlerine girmiş, kavgada Muhammet El Habud, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken arkadaşı Muhmmed H. yaralanmıştı.Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından gönderildiği Suriye'nin El-Bab kentine bağlı Bizea köyünde defin edilmişti.

Kavgada Ölen Suriyeli Gencin Son Anları Cep Telefonu ile Kaydedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kavgada Ölen Suriyeli Gencin Son Anları Cep Telefonu ile Kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement