Kayınpederini öldüren damattan kan donduran paylaşım: Cehennemi hak edelim - Son Dakika
Güncel

Kayınpederini öldüren damattan kan donduran paylaşım: Cehennemi hak edelim

Çorum'da kayınpederini öldüren 20 yaşındaki Musa Tokmak'ın cinayeti işlemeden önce sosyal medya hesabından "Madem ki cennete gidemiyecez o zaman cehennemi hak edelim" şeklinde paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

26.09.2019 09:41  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca ilçesinde kayınpederi Fevzi Penpe'yi (50) kapısını kırarak girdiği evinde pompalı tüfekle öldüren Musa Tokmak (20), tutuklandı. Tokmak'ın olaydan önce sosyal medya hesabından, "Madem ki cennete gidemiyecez o zaman cehennemi hak edelim" paylaşımı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Olay, Pazartesi gecesi Alaca ilçesine bağlı Günhan Mahallesi Şirinler Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, eşi Tuba Tokmak'tan boşanma aşamasında olan Musa Tokmak, kayınpederi Fevzi Penpe'ye ait eve gitti. Kapıyı kırarak içeriye giren damat, kayınpederi ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya döndü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kavga sırasında Musa Tokmak, kayınpederi Fevzi Penpe'ye pompalı tüfekle ateş etti. Şüpheli kaçarken, kayınpederi kanlar içerisinde yere yığıldı. Evdekilerin ihbarı ile gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fevzi Penpe kurtarılamadı.

Kayınpederini öldüren damattan kan donduran paylaşım: Cehennemi hak edelim

3 GÜN SONRA POLİSE TESLİM OLDU

Olaydan 3 gün sonra Ankara'da polise teslim olan Tokmak, Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Susma hakkını kullanan Tokmak, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI KAN DONDURDU

Cinayet zanlısı Musa Tokmak'ın olaydan birkaç gün önce sosyal medya hesabında, "Madem ki cennete gidemiyecez, o zaman cehennemi hak edelim" paylaşımı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Kayınpederini öldüren damattan kan donduran paylaşım: Cehennemi hak edelim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayınpederini öldüren damattan kan donduran paylaşım: Cehennemi hak edelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • ümit: diziler bu gençlere uyuşturucu kadar zarar veriyor 23 2 Yanıtla
    Neco.: Hem dizileri suçluyorsunuz,hemde ne kadar çok kanal sistemli anten alet varsa taktiriyorsunuz.Sizi riyakarlar sizi.Bak evindeki tv de 4500 kanalı seyredecegin sistem vardır. 0 3
  • özkan: çok yazık eyy gençler dizi seyretmeyin kitap okuyun kültürlü gençlere ihtiyacımız var 15 1 Yanıtla
  • Sabırlı : Seni bu dünyada 20 yaşında damat sıfatına koyanlar utansın çocuk.. 10 0 Yanıtla
  • andsmero: Millet özel arabasında sigara içiyor diye ceza kesilirmi.Bundan kime ne devlet okadar mı muhtaç kaldı vatandaşı yolacak başka yönetmler bittimi?Yakında evin içinde sigara içenede karışırlar milletin özel alanlarına kimsenin karışmaya hakkı yok.siz devlet araçlarında kurallarınızı işletin vatandaşı bukadar sıkmayın BUNLAR SİZE FARKLI ŞEKİLDE DÖNER 7 3 Yanıtla
    AKT: Bence sigara yasagi dahada genişletilmelidir burda devletin söz konusu deyil insanlarin zarar gordugu eylemi kisitlamakdir 5 6 RİHTER ŞİDDETİ : 6: AKP ye oy verenler utansın ! AKP lilere iki kat para cezası verilmelidir !... 8 1 Saf-tirik: Güzel kardeşim, devlet senden para almak için mi bunu yapıyor sanıyorsun? O sigara elinden seyir halinde dusurdugunde panikle kaza riski doğuruyor. Devlet kemer takmana da bu yuzden mi karışıyor? Ne kadar cahil bir yorum? İyi özel hayatinsa uyuşturucu da kullan o zaman? Saf-tirik 0 1 Saf tirik e cevap: Ne alaka saftirik kaardesim insan evinde iciyo ozamanda yanığına sebebiyet verir bı balkonda bı tarlada heryerde o kaza olur devletde bizi nadil tirtikliycagini sasirdi 0 0 aaa: evin içinde sigaramı iciyorsun sen halen 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement