Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmalarına Helikopter Desteği - Son Dakika
Güncel

Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmalarına Helikopter Desteği

Şile’de 3 gün önce balık tutmak için evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan müzik öğretmenini arama çalışmaları sürüyor.

07.12.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havadan helikopterin, denizden de botların destek verdiği arama çalışmaları bölgedeki sisten dolayı zaman zaman aksıyor. Şile’de 3 gün önce balık tutmak için evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu’nda müzik öğretmenliği yapan Fatih Tabakoğlu’nu (38) arama çalışmaları sürüyor. Dün akşam saatlerinde havanın kararmasıyla ara verilen çalışmalar bu gün sabahın ilk ışıklarında tekrar başladı. Öğretmeni bulmak için havadan helikopter, denizden botlar, karadan da sahil güvenlik ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Tabakoğlu’nun öğretmen arkadaşları da bu aramaları yakından takip ediyor.

Umutlarını kaybetmediklerini belirten kaybolan öğretmenin amcası Ali Tabakoğlu, “Sabah saatlerinde helikopterle, sahil güvenlik ekipleri geldi. Havadan ve karadan arama oldu. AFAD da karadan arama yapıyor. Sahil Güvenlik koylara bakmaya çalışıyor elinden geldiği kadar. Hava şartları el verdiğince aramalar devam ediyor. Biz de sabırla bekliyoruz” dedi.

Beklemekten başka çareleri olmadığını kaydeden Baba Metin Tabakoğlu ise, “Bugün helikopterle arama yapıldı. Sahil güvenlik de arama yaptı. Dün zaten tüplü dalış yapılmıştı düştüğü yerde. Fakat bugün yapılan aramalarda bir netice alınamadı. Denizden ve karadan arama yapıldı fakat bir netice yok. Bizim de beklemekten başka çaremiz yok” şeklinde konuştu. 

MUSTAFA ESEN

Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmalarına Helikopter Desteği
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmalarına Helikopter Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement