Kaymakam Dallı'dan Başkan Özden'e Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Dallı'dan Başkan Özden'e Veda Ziyareti

Yenimahalle Kaymakamlığı görevine atanan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e veda ziyaretinde bulundu.

21.04.2011 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Kaymakamlığı görevine atanan Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e veda ziyaretinde bulundu.

Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalış ve Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan'ın eşlik ettiği ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.

Dallı, ziyarette yaptığı konuşmada, Çubuk'tan ayrılmanın kendisi için çok zor olduğunu belirterek, Çubuk'a bir şeyler kazandırabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Ziyaret sonunda belediye personeli tarafından Kaymakam Dallı'ya çiçek hediye edildi. Dallı, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından, alkışlar eşliğinde belediyeden ayrıldı.

Daha sonra Kaymakamlık binasına geçen Kaymakam Dallı, burada daire amirleri ve personelle vedalaştı. Buradaki vedalaşmaya İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Tiryaki, İlçe Nüfus Müdürü Songül Emir, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, İlçe Vergi Daire Müdürlüğü Fevzi Elvanoğlu, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Ümit Hakan Erdağı, İlçe Tarım Müdürü Cengiz Akbayrak, İlçe Sosyal Güvenlik Merkezi Gökhan Erünsal, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü Alaettin Zararsız, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Dallı'dan Başkan Özden'e Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement