Kaymakam Dundar, Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Dundar, Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti

Kaymakam Dundar, Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti

Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, beraberindekiler ile birlikte Kıbrıs gazilerini ziyaret etti.

30.08.2017 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, beraberindekiler ile birlikte Kıbrıs gazilerini ziyaret etti.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar beraberinde Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Ramazan Çokkıyak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Serdar Çınar İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki, İlçe Müftüsü Fikri Goncü, Sehit ve Gaziler Derneği Başkanı Abdurrahman Çınarağaç ve komutanlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile Kıbrıs gazilerini evlerinde ziyaret ettiler. Kaymakam Dundar ve beraberindekiler, Burçaklan Mahallesinde ikamet eden Ömer Demir ile Başeğmez Mahallesindeki Fahrettin Babat isimli Kıbrıs gazilerini evlerinde ziyaret ederek, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadılar. Gaziler, bu günde kendilerine yalnız bırakmayan Kaymakam Dundar ve heyetinde teşekkür ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, "Ülkemizin birlik beraberliği için mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık dolu uzun ömürler diliyorum. Gazilerimiz ülke için bizler için mücadele ederek görevlerini ifa ettiler. Devlet olarak bizler, şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Her türlü sorunlarının da yanlarında olduğumuzun bilinmesi gerekir" dedi.

Heyet ziyaretlerinin ardından ilçeye döndü - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Dundar, Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement