Kaymakam Erdem, Vatandaşlarla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Erdem, Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Şemdinli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Kaymakam Cengiz Erdem, vatandaşlarla bir araya geldi.

25.07.2013 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şemdinli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Kaymakam Cengiz Erdem, vatandaşlarla bir araya geldi.

Şemdinli'de birlik ve beraberlik duygularının üst seviyeye çıktığı ramazan ayında Kaymakam Cengiz Erdem öncülüğünde tüm daire amirlerinin katılımıyla ilçede bulunan şehit yakınları ve esnaf için iftar yemeği düzenledi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun bahçesinde verilen iftar yemeğine Şemdinli Kaymakamı Erdem'in yanı sıra 34.Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, İlçe Emniyet Müdürü Akın Güneri, İlçe Müftüsü Mehmet Altın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, ilçede bulunan şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Misafirlerini bahçe girişinde karşılayan Kaymakam Erdem, iftar sonrası yaptığı konuşmada böyle güzel insanlarımızla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdem, "İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında verilen iftar yemekleri, insanların birlik ve beraberliğinin pekişmesi adına çok anlamlıdır. Bu güzel aydan en güzel şekilde istifade etmek gerekir. Bu ay içinde oluşturulan birlik ve beraberlikler, yıl boyu, hatta belki bir ömür boyu sürecek birlik ve beraberliklerin sebebi ve çekirdeğidir" dedi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Erdem, Vatandaşlarla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement