Kayseri Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Amatör Maçlar Ertelendi - Son Dakika
Spor

Kayseri Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Amatör Maçlar Ertelendi

Kayseri Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Amatör Maçlar Ertelendi

Yoğun kar yağışı nedeniyle amatör maçlar ertelendi KAYSERİ Futbol İl Temsilcisi Mustafa Korkmaz, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün oynanacak amatör futbol maçlarının ertelendiğini açıkladı.

07.02.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışı nedeniyle amatör maçlar ertelendi

KAYSERİ Futbol İl Temsilcisi Mustafa Korkmaz, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün oynanacak amatör futbol maçlarının ertelendiğini açıkladı.

Temsilci Mustafa Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, "İlimizde Pazar günü oynanacak olan tüm amatör futbol müsabakaları yoğun kar yağışı ve stadların hazırlanamaması nedeniyle ileri bir tarihte oynatılmak üzere tehir edilmiştir. Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve profesyonel U-21 ve U-19 maçları ile ilgili ise müsabaka hakemleri karar verecek" dedi.

BAL LİGİ, PROFESYONEL U-19 ve U-21 MAÇLARI DA ERTELENDİ

Kayseri'de bugün oynanacak olan tüm amatör maçların yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin ardından, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ile profesyonel U-19 ve U-21 maçları da ertelendi.

Futbol İl Temsilcisi Mustafa Korkmaz'ın, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün oynanacak amatör futbol maçlarının ertelendiğini, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve profesyonel U-21 ve U-19 maçlarının ise bu maçları yönetecek hakemler tarafından değerlendirileceğini kaydetti. Hakemler, BAL, profesyonel U-19 ve U-21 maçlarının oynanacağı Sümer 1 ve 2 nolu sahalara gelerek incelemede bulundular. Hakemlerin değerlendirmesi sonucu, sahaların karla kaplı olması nedeniyle bu maçların da ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayseri Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Amatör Maçlar Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement