Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı

İstikbal Mobilya Kayserispor'da başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berna Gözbaşı, Kayserispor Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile başkan seçildi. Gözbaşı, Süper Lig'in ilk kadın başkanı oldu.

22.11.2019 18:20  Güncelleme: 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor yönetim kurulu başkanı Hamdi Elcuman'ın istifasının ardından, başkanlığa oy birliği ile Berna Gözbaşı seçildi. Gözbaşı, Süper Lig'de ilk kadın başkan olarak tarihe geçti. Gözbaşı, ilk etapta 30 Kasım'da yapılacak olan olağanüstü genel kurula kadar başkan olarak görev alacak, sonrasında ise genel kurul üyelerinin oylarını alması durumunda Kayserispor'un başkanı olarak görevine devam edecek.

Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı

30 KASIM'A KADAR BAŞKAN OLACAK

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bilindiği üzere Yönetim Kurulu kararımızla 30.11.2019 tarihinde kulübümüz genel kurulu yapılacaktır. Genel kurul öncesinde mevcut yönetim kurulu üyemiz Sayın Berna Gözbaşı, şehrimizin tüm dinamiklerinin ittifakıyla ve desteğiyle başkan adaylığını açıklamıştır. Gelinen noktada halen kulüp başkanlığı görevimizi yöneten Sayın Hamdi Elcuman büyük bir jest yaparak yönetim kurulu başkanlığından istifa etmiş, yönetim kurulumuz oy birliğiyle Sayın Berna Gözbaşı'yı yönetim kurulu başkanı olarak seçmiştir. Kendisine yapılacak genel kurulumuzdaki adaylığında başarılar diliyoruz"

Süper Lig\'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Pobi: Resimdeki köfteler ne oldu da guliyorsunuz :) bayan baskana alismadiniz mi.zamanla alışırişiniz :) 5 4 Yanıtla
  • Engin: Eee ne var şimdi buda habermi çalışan her zaman yükselir yatandan bi cacık olmaz allah yolunu açık etsin 1 4 Yanıtla
    Engin: 4 tane yatan çıkmış desene 0 0
  • Ih ıh ıh gayseri: Gayseri spora 1. Ligde basarılar dilerim. 3 1 Yanıtla
  • sivaslı: sivastan 6 yiyince bırakır 1 0 Yanıtla

Advertisement