Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 7 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 7 Kişi Toprağa Verildi

Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 7 Kişi Toprağa Verildi

Samsun'un Terme İlçesi'nde su kanalına uçan minibüste hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişi, Artvin'in Şavşat İlçesi'nde toprağa verildi.

23.07.2012 15:37

Samsun'un Terme İlçesi'nde su kanalına uçan minibüste hayatını kaybeden aynı aileden 7 kişi, Artvin'in Şavşat İlçesi'nde toprağa verildi. Kazada annesi, babası, iki kardeşi, babaannesi ve dedesini kaybeden Abdülkerim Yazıcı'nın cenaze namazı sırasında, 'Ailemi son kez göreyimö diyerek tabutları açtırması yürekleri dağladı.

DÜGÜN DÖNÜŞÜ CAN VERDİLER

İstanbul'da yaşayan ve Artvin'in Şavşat İlçesi'ndeki yeğenleri Kemalettin Altun'un düğün töreni için memleketlerine gelen Yazıcı ailesini taşıyan minibüs Samsun'un Terme İlçesi'nde kaza yaptı. Su kanalına uçan minibüste sürücü 41 yaşındaki Emin Yazıcı, eşi 48 yaşındaki Şazime Yazıcı, oğlu 20 yaşındaki Erdem Yazıcı, kızı 17 yaşındaki Damla Yazıcı, annesi 66 yaşındaki Müfide Yazıcı, babası 67 yaşındaki Rahim Yazıcı ile kayınvalidesi 89 yaşındaki Hatice Turanlı hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Emin Yazıcı'nın oğlu Eren Yazıcı tedavi altına alındı. Yazıcı'nın tedavisi sürüyor.

Kazada hayatını kaybeden Yazıcı ailesinin cenazeleri bu sabah Şavşat Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yavuz Köyü'ne getirildi. Cenazeler ve cemaat cami avlusuna sığmayınca cenaze namazı köyde bir tarla içerisinde kılındı. Cenaze törenine Şavşat Kaymakamı Abdullah Köklü, Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Naci Köroğlu ile çok sayıda vatandaş katılı.

İşi nedeniyle İstanbul'da kalan ve düğüne gelemeyen ailenin 18 yaşındaki oğlu Abdülkerim Yazıcı, cenazelerin araçtan indirilmesi ve taşımasına yardım ettikten sonra helallik istendiği sırada gözyaşlarını boğuldu. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından, 'Ne olur, ailemi son bir kez göreyimö diyerek cenazelerin yüzlerinin açılmasını isteyen Yazıcı'nın bu isteği yürekleri dağladı. Kaybettiği ailesine son bir kez bakan Yazıcı, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Cenaze namazının ardından ailenin 6 ferdi Yavuzköy'deki aile kabristanlığında toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden Hative Turanlı ise İlçenin Dereli Köyü'nde defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 7 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement