Kecheese Keçi Sütü ile Migros'larda Satışa Sunuldu - Son Dakika
Güncel

Kecheese Keçi Sütü ile Migros'larda Satışa Sunuldu

Kecheese Keçi Sütü ile Migros\'larda Satışa Sunuldu

Hamile kadınların ve bebekli annelerin yoğun talep ettiği keçi sütü Kecheese markasıyla Migros raflarında…

23.10.2013 08:55  Güncelleme: 08:53

Türkiye'nin önemli süpermarketler zinciri Migros raflarında tüketicinin beğenisine sunulan Kecheese ürünlerine şimdi keçi sütü de eklendi. Keçi sütü ve ürünleri markası 'Kecheese'in UHT keçi sütü Migros ve Tansaş'ın 900 şubesinde süt ürünleri reyonunda satışa sunulacak. Özellikle hamile kadınların, bebekli annelerin ve yaşlıların yoğun talebiyle karşılaşan keçi sütü 1 litrelik karton ambalajlarda tüketicinin beğenisine sunulacak. Türer A.Ş.'nin Seferihisar'da bulunan keçi çiftliğinde üretilen sütler, tamamen soğuk zincir korunarak elde ediliyor; katkı ve koruyucu madde içermiyor.

Günlük analiz takibi

Türer A.Ş markası olan Kecheese ürünleri günlük olarak şirket bünyesinde faaliyet yürüten mikrobiyolojik ve süt analizleri laboratuarında analizleri yapılıyor. Kecheese UHT keçi sütünün her parti üretimi ayrıca Ankara Gıda Kontrol Laboratuarı'nda tağşiş analizi yapılıyor.

Kecheese firmasından yapılan açıklamada, keçi sütünün sağlık açısından hassas bünyeli kişiler tarafından tüketildiğine dikkat çekilirken, bu nedenle ürünün yüzde yüz olmasına dikkat edildiği, tüketicinin gönül rahatlığıyla tüketebileceği belirtildi.

'Saanen' cinsi keçi

İnatçı lezzet sloganıyla kısa sürede Türkiye'nin keçi sütü markası olan Kecheese ailesinin yeni ürünü UHT keçi sütü Türkiye'nin en büyük keçi çiftliklerinden biri olan Özer Türer Koyun Keçi Çiftliği'den elde ediliyor. Türer A.Ş'nin Seferihisar'da bulunan çiftliğinde üretilen sütler, soğuk zincir kırılmadan paketleniyor.

Kecheese markasını bünyesinde bulunduran Türer A.Ş'ye ait olan Özer Türer Koyun Keçi Çifltiği'nde Saanen cinsi keçi yetiştiriliyor. 2003 yılından bu yana yapılan ıslah çalışmaları neticesinde işletmede yılın 12 ayı keçi sütü üretimi yapılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kecheese Keçi Sütü ile Migros'larda Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement