Kediler Evsiz Kalmasın" Projesi - Son Dakika
Güncel

Kediler Evsiz Kalmasın" Projesi

Demirci Belediyesi ile Eğitim Fakültesi öğrencileri, sokak kedileri için, okullara korunaklı bir şekilde yaşayabilecekleri kedi evleri bıraktı.

04.04.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Belediyesi ile Eğitim Fakültesi öğrencileri, sokak kedileri için, okullara korunaklı bir şekilde yaşayabilecekleri kedi evleri bıraktı.

Belediye ve öğrenciler tarafından hazırlanan "kediler evsiz kalmasın" projesi çerçevesinde 10 okula kedi evi dağıtımı gerçekleştirildi.

Belediye tarafından yaptırılan kedi evleri, Kaymakam Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Uğur Bayil, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Elbirliler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte kedi evleri okullara bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Uğur Bayil, Demirci Belediyesi tarafından hazırlatılan kedi evlerini, üniversite öğrencileri ile birlikte okullara bıraktıklarını belirterek, "Demirci Belediyesi sokak hayvanları ile ilgili iş ve işlemleri yaptığı faaliyetler noktasında diğer belediyelere örnek gösterdiğimiz bir belediyedir. Her ilçede böyle bir barınağa ihtiyaç var. Manisa'da 17 ilçeden 9'unda hayvan barınağı mevcut. Bu barınaklardan en iyi çalışanlardan birisi Demirci'dir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kediler Evsiz Kalmasın' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement